Ajankohtaista

Liitteessä pääset tutustumaan viimeisten vuosien toimintaan.
Pääpaino on yhdistyksen 60-vuotisjuhlassa, jossa esiintyy jäsenjärjestöjämme sekä eri kulttuurikatselmuksiin esiintyneitä taiteilijoita.
Joensuun seudun opintojärjestö teki TSL:n edustajistolle aloitteen opintojärjestöjen sääntöjen muuttamisesta siten, että säännöt mahdollistaisivat opintojärjestöihin kannattavien henkilöiden jäsenyyden. Kokous yhtyi hallituksen näkemykseen, että itsenäisinä järjestöinä opintojärjestöt voivat muuttaa sääntöjään omia tarpeitaan vastaaviksi, ja halutessaan sallia myös kannattavan henkilöjäsenyyden säännöissä. Opintojärjestöjen sääntömuutosten rekisteröinti edellyttää kuitenkin TSL:n hallituksen käsittelyä.
Suurin osa mukana olleista oli tällä ketaa Iskun Puuliiton ammattiosaston jäseniä. Heiltä saamastani positiivisestä palautteesta, voin todeta että matka kannatti järjestää.
TSL:n Lahden Seudun opintojärjestö ry järjestää Lahden 8-salilla lauantaina 29.10.2016 klo 14.00 - 16.00 Kokoperheen Kulttuuriruiske -tapahtuman
TSL:n Lahden Seudun Opintojärjestön ja Salpausselän Samoojien yhdessä järjestämää Retkeilypäivää vietettiin Kahvisaaren Melontakeskuksessa 25.9.2016.
Salpausselän Samoojien ja opintojärjestön yhteisesti järjestämässä retkeilypäivässä on myös Vesijärvi-luento, luennoitsijana Vesijärviluento, Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiön ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen.
Otamme mielellämme ehdotuksianne vastaan erilaisista tapahtumista. Pistä postia tai kilauta puheenjohtajalle tai opinto/kulttuurivastalle.
RSS ATOM