Kulttuuria tarjolla 12.4.2014 Kansantalolla, Lahdessa

1.4.2014

Työväen Sivistysliiton Lahden Seudun opintojärjestö järjestää alueellisen Harastajataiteen Sanoja ja Säveliä kulttuurikatselmuksen lauantaina 12.4.2014 klo 15.00 - 17.00 Kansantalon Vaahterasalissa Aleksanterinkatu 26 B, Lahti.

Todella monipuoliseen kulttuurikatselmukseen esiintyjiksi on ilmoittautunut 13 esiintyjä / ryhmää. On laulua, lausuntaa, sketsejä, kansantanssia, taikuutta, musiikkia yhteensä 70 esiintyjän voimin. Vastaavaa kulttuuria harrastavaa joukkoa, ja näinkin monipuolisena kokonaisuutena yhtä aikaan esiitymässä saman katon alla, saa hakea. TSL:n Lahden Seudun opintojärjestö viimevuotiseen tapaan on katselmuksen  järjestäjänä. 

Alueellinen Sanoja ja Säveliä -kulttuurikatselmus on myös karsintatilaisuus valtakunnalliseen Harastajataiteen Sanoja ja Säveliä -kulttuurikatselmukseen Valkeakoskelle 26.7.2014.

Muita alueellisia kulttuurikatselmus paikkakuntia Lahden lisäksi ovat Turku, Hyvinkää, Nurmijärvi, Porvoo ja Joensuu. Tuomarit tekevät ehdotukset Valkeakoskelle, ja erillinen raati tekee lopulliset valinnat ketkä valitaan toukokuun 2014 aikana kun kaikki katselmukset on järjestetty.

Arviointituomareina toimivat: Lahden kaupungin Liikunta -ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Ulla Koskinen-Laine, musiikin monitoimimies Jan Dobrowolski.

Tilaisuuden juontaa: Esa Juurola

Mukana menossa: Show-ryhmä Sudarushka-kuoro, Ruta Novikova Sudaruhsha-kuoron tanssiryhmän kanssa, Lasvel-kuoro, Esa & Aulikki, sketsi, Nastolan Runolliset, Taikuri Halonen, Lauluyhtye Copia, Heinolan Eläkkeensaajat,  lausunta, sketsit, Trubaduuri  ja kaukaisinpana Angelica Divine Ristiinasta asti.

Tervetuloa kuulemaan ja nauttimaan lahjakkaiden harratelijataideilijoiden esityksistä.

TSL:n Lahden Seudun opintojärjestö ry

Vesa Tuominen
puheenjohtaja
040 685 6633
tsl.lahti@gmail.com