Ajankohtaista

TSL:n Lahden Seudun opintojärjestön vuoden 2019 toimikunnan järjestäytymiskokous pidetty. Luottamustehtävien jakaminen toimikunnan jäsenten kesken aiheutti pientä pohdintaa, mutta hyvin selvittiin. Kiitokset Lahden kaupunginvaltuutettu, liikunta-ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja sekä eduskuntavaaliehdokas Marju Markkaselle että tulit kertomaan Lahden kaupungin tietopaketista ja tulevista hankkeista kulttuurin- ja liikunnan saralla.
Edellisen kuukauden aikana yhteensä 286 kyselyä, joista etusivulle 101 kpl.
Katso tarkemmin liitteestä
Olemme hankkineet Andrew Lloyd Webberin maailmankuulun musikaalin Oopperan kummitus- iltanäytökseen Helsingin oopperatalolla lippuja bussilastilliselle. Lähtö Lahdesta turistipysäkiltä klo 17.00. Jäljellä olevat liput näkyvät alla.
Oikeat vastaukset löytyvät liitteestä.
TSL:n Lahden Seudun opintojärjestön jäsenyhdistys Kulttuuriseura Populus järjestää yhteiskonsertin Helsingin Työväen Sekakuoron kanssa
Kaikki muut entiset toimihenkilöt jatkoivat tehtävissään paitsi, että taloudenhoitaja vaihtui.