Ajankohtaista

Te teitte katselmuksesta ikimuistoisen ! Kansantalon Vaahterasalilla 13.4. järjestetty Harrastetaiteen Sanoja ja Säveliä kulttuurikatselmus oli todella korkeatasoinen, aivan loistavia esityksiä kaikilta. Tuomareiden arvioinnissa nousi esiin viisi esitystä ylitse muiden, mitä ehdottavat valtakunnalliseen Harrastetaiteen Sanoja ja Säveliä kulttuurikatselmukseen 27.7 Valkeakoskelle. Näistä ehdotuksista lopullisen arvioinnin,ketkä lähtevät Valkeakoskelle,l tekee paikalla ollut neljähenkinen raati.
Tavoitteet ylittyivät reippaasti ja esiintymisiin varattua aikaa oli jatkettava. Tämä oli ensimmäinen johtopäätös, kun Sanoja ja Säveliä -kulttuurikatselmuksen ilmoittautumisaika päättyi. Huhtikuun kolmantenatoista päivänä Vaahterasalissa järjestettävään katselmukseen osallistuu yhteensä 13 kuoroa, yhtyettä tai yksin esiintyvää taiteilijaa.
Alueellisista katselmuksista valitaan 1-2 esiintyjää Valkeakosken musiikkitapahtuman yhteydessä lauantaina 27.7. järjestettävään valtakunnalliseen Sanoja & Säveliä katselmukseen.
Työväen Sivistysliiton Lahden Seudun Opintojärjestö ry. järjestää: Harrastetaiteen Sanoja ja Säveliä kulttuurikatselmuksen lauantaina 13.4.2013 klo 14.00-16.00 Kansantalon Vaahterasalissa Aleksanterinkatu 26 B, Lahti.
TSL:n Lahden seudun opintojärjestö ry järjestää Sanoja- ja Säveliä -kulttuurikatselmuksen Kansantalolla lauantaina 13.4.2013klo 14 -17.
Toimikuntaan tuli muutamia uusia jäseniä
Opintokerho-ohjaajan koulutusviikonvaihde pidettiin Lahden Eläkkeensaajien tiloissa 20.-21.10.2012 Sanna Viljakaisen johdolla.
Keskiviikkona 19.9 klo 14-20.00 Lahden Kansanopiston Ylätupa-salissa järjestetystä Taajamametsä seminaarista vastasi TSL:n Lahden Seudun Opintojärjestö ry.
Talouden kehitys on noussut viimeaikoina laajan yhteiskunnallisen keskustelun keskipisteeksi niin tiedotusvälineissä, poliitikkojen puheissa, kuin laajempien kansalaispiirien keskuudessakin. Keskustelun sävy on ollut osin hajanaista ja hämmentynyttäkin, vastauksia on puuttunut. Eikä ihme. Kansainvälisen talouden kriisit ja arvaamattomat heilahtelut tuntuvat yhtä hyvin valtion, kuntien, yritysten ja yksittäisten perheiden sekä kansalaisten arkipäivää säätelevissä budjeteissa. Ihmiset havaitsevat elävästi miten ennustamattomuus ja epävarmuus tuntuvat hallitsevan ympärillä olevan yhteiskunnan muutoksia. Maailma on kutistunut ja Suomi tullut kiinteäksi osaksi sen levottomuutta, eikä paluuta takavuosien joskus vakaaksi koettuun ja kotoa käsin ohjattuun kehitykseen ole näköpiirissä.
Talous- ja hyvinvointipolitiikan Lahden seminaari järjestettiin lauantaina 12.5.2012 koko päivän tapahtumana Lahden kansanopistolla. Seminaarin teemana oli kuntatalous ja hyvinvointi ja aihetta käsiteltiin otsikolla Uhkaavatko talousnäkymät hyvinvointiamme?
RSS ATOM