Ajankohtaista

Alueellisista katselmuksista valitaan 1-2 esiintyjää Valkeakosken musiikkitapahtuman yhteydessä lauantaina 27.7. järjestettävään valtakunnalliseen Sanoja & Säveliä katselmukseen.
Työväen Sivistysliiton Lahden Seudun Opintojärjestö ry. järjestää: Harrastetaiteen Sanoja ja Säveliä kulttuurikatselmuksen lauantaina 13.4.2013 klo 14.00-16.00 Kansantalon Vaahterasalissa Aleksanterinkatu 26 B, Lahti.
TSL:n Lahden seudun opintojärjestö ry järjestää Sanoja- ja Säveliä -kulttuurikatselmuksen Kansantalolla lauantaina 13.4.2013klo 14 -17.
Toimikuntaan tuli muutamia uusia jäseniä
Opintokerho-ohjaajan koulutusviikonvaihde pidettiin Lahden Eläkkeensaajien tiloissa 20.-21.10.2012 Sanna Viljakaisen johdolla.
Keskiviikkona 19.9 klo 14-20.00 Lahden Kansanopiston Ylätupa-salissa järjestetystä Taajamametsä seminaarista vastasi TSL:n Lahden Seudun Opintojärjestö ry.
Talouden kehitys on noussut viimeaikoina laajan yhteiskunnallisen keskustelun keskipisteeksi niin tiedotusvälineissä, poliitikkojen puheissa, kuin laajempien kansalaispiirien keskuudessakin. Keskustelun sävy on ollut osin hajanaista ja hämmentynyttäkin, vastauksia on puuttunut. Eikä ihme. Kansainvälisen talouden kriisit ja arvaamattomat heilahtelut tuntuvat yhtä hyvin valtion, kuntien, yritysten ja yksittäisten perheiden sekä kansalaisten arkipäivää säätelevissä budjeteissa. Ihmiset havaitsevat elävästi miten ennustamattomuus ja epävarmuus tuntuvat hallitsevan ympärillä olevan yhteiskunnan muutoksia. Maailma on kutistunut ja Suomi tullut kiinteäksi osaksi sen levottomuutta, eikä paluuta takavuosien joskus vakaaksi koettuun ja kotoa käsin ohjattuun kehitykseen ole näköpiirissä.
Talous- ja hyvinvointipolitiikan Lahden seminaari järjestettiin lauantaina 12.5.2012 koko päivän tapahtumana Lahden kansanopistolla. Seminaarin teemana oli kuntatalous ja hyvinvointi ja aihetta käsiteltiin otsikolla Uhkaavatko talousnäkymät hyvinvointiamme?
Kuntavaalit 2012 (2.5.2012)
Kuntaliitto evästää syksyn kuntavaaleihin valmistautuvia ehdokkaita ja äänestäjiä jatkuvasti päivittyvällä ja täydentyvällä kuntatiedolla. Perjantaina puoli vuotta ennen vaalipäivää avattu Kuntavaalit.fi -verkkosivusto sekä Kuntapäättäjä -tablettisovellus tarjoavat nyt myös visualisoitua tilasto- ja vertailutietoa sekä videoita.
TSL:n Lahden Seudun opintojärjestön ja Lahden sos. dem. Kunnallisjärjestön yhteistyössä Lahden Demari-salilla 18.4.2012 käynnistynyt Ryhdy vaikuttajaksi 2012 luentosarjan avaus oli suosittu.
RSS ATOM